Over mij

GK advies & administratie is de naam van mijn bedrijf, maar voor klanten ben ik al snel Gerlof als ze zien dat ik het bedrijf ben. Gerlof Koopmans is mijn volledige naam.

Opleiding en loopbaan
Ik ben opgeleid als administrateur en later als IT’er. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij een accountantskantoor, waar ik 5 jaar lang veel ervaring heb opgedaan. Vervolgens heb ik bijna 25 jaar bij een groot energiebedrijf gewerkt, waar ik verschillende management functies heb bekleed. Allen op het gebied van financiën, IT en processen.

Zelfstandig ondernemen
In 2007 ben ik mijn eigen kantoor gestart, toen nog naast mijn vaste baan. In mijn laatste functie bij het energiebedrijf miste ik het persoonlijke contact met de klanten en raakte ik mijn werkplezier kwijt. Dat was voor mij de reden om me in 2010 volledig op mijn eigen bedrijf te gaan richten. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen spijt van gehad.

Geen spijt
In mijn huidige werk heb ik veel contact met mijn klanten. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven (mkb). De afwisseling maakt dat het nooit verveelt. Wat ik ook fijn vind aan het hebben van mijn eigen bedrijf is dat ik nu mijn eigen keuzes en beslissingen kan maken. Ook als het gaat om de beste keuzes en beslissingen voor de klant.

Gerlof Koopmans van GK advies en administratie

Gerlof Koopmans

Heb je een vraag of wil je gebruik maken van mijn diensten?
Neem dan contact met me op of laat een bericht achter.