Administratie

Zowel privé als zakelijk is het doen van de administratie vaak niet de leukste taak. Thuis wil je je liever bezighouden met andere dingen en op je werk liever met je core business (de reden waarom je bent gaan ondernemen). Administratie is wél noodzakelijk. Doe je het liever niet zelf of weet je er te weinig van? Bij mij kun je je boekhouding (privé en/of zakelijk) met een gerust hart uitbesteden.

Kopieerwerk administratie
Administratie-en-boekhouding-uitbesteden-Friesland1
Dossiers

Administratie

Ik help graag met het inrichten, begeleiden, verwerken en evt. controleren van je administratie. Mocht je zelf je boekhouding doen maar vind je het fijn dat er een extra paar ogen meekijkt? Ik kan periodiek controles uitvoeren, zodat je kan uitsluiten dat er dingen over het hoofd worden gezien.

Digitaal boekhouden

Voor mijn klanten werk ik met de boekhoudsoftware van SnelStart. Hiermee kun je digitaal boekhouden. Je kunt al je facturen, bonnen en bank/kas afschriften digitaal naar mij toesturen. Zo hoef je nooit meer bonnetjes te bewaren of je zorgen te maken dat je computer crasht. Alles staat veilig in een beveiligd systeem.

Salarisadministratie

Als je personeel hebt is het verplicht om de salarisadministratie en een dossier voor elke medewerker bij te houden. Heb je hier geen tijd voor? Of beschik je niet over de juiste kennis? Ik kan dit ook verzorgen. Ook het opmaken van de salarisspecificaties en arbeidscontracten kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

Jaarrekening opstellen

Het is één van de belangrijkste verslagen voor ondernemingen. De jaarrekening toont wat goed en minder gaat in het bedrijf op financieel vlak. De jaarrekening vloeit voort uit een correct gevoerde financiële administratie. Als deze goed en compleet is verwerkt, scheelt dit tijd én geld bij het opstellen van de jaarrekening.

Financiële rapportages

Financiële rapportages laten zien hoe je bedrijf er voor staat. Ik analyseer en interpreteer de bedrijfsgegevens, zodat we samen de sterke punten kunnen optimaliseren en de zwakke punten kunnen verbeteren. Deze financiële rapportages kunnen per maand, kwartaal, halfjaar of jaar worden opgesteld.

Heb je een vraag of wil je gebruik maken van mijn diensten?
Neem dan contact met me op of laat een bericht achter.