Advies

Door mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis kan ik gedegen advies geven op financieel en fiscaal gebied. Ik vind het een leuk onderdeel van mijn werk, adviseren. Soms krijgt de klant andere inzichten en kan hij/zij daardoor beter de juiste keuzes maken.

Boekhouding uitbesteden
Administratie-en-boekhouding-uitbesteden-Friesland1
Boekhouding en administratie

Financieel en fiscaal advies

Ik ben op de hoogte van de voortdurend veranderende fiscale wet- en regelgeving. Voor jou of je onderneming kan dit complexe stof zijn. Daarom geef ik graag advies zodat je bijvoorbeeld het beste kan halen uit je belastingaangiftes. Niemand betaalt namelijk graag te veel als dat niet nodig is.

Rechtsvormwijziging

Ook adviseer ik graag over de juiste rechtsvorm van je bedrijf. Na een aantal jaar bedrijfsvoering kan het financieel, fiscaal en juridisch gezien soms beter zijn om de rechtsvorm van je bedrijf te wijzigen. Rechtsvormwijziging kan interessant of soms zelfs noodzakelijk zijn als de samenstelling van je bedrijf verandert of als je bedrijven samenvoegt.

Bespaar geld

Advies op financieel en fiscaal vlak is erg breed. Ik geef o.a. advies over het optimaal profiteren van je aftrekposten, het hanteren van de juiste btw-tarieven en het correct indienen van je belastingaangiftes. Mogelijk kun jij ook geld besparen met fiscaal investeren en optimaliseren.

Advies voor starters

Maar ook als startende ondernemer of zzp’er kun je behoefte hebben aan advies. Alles is nieuw. Er zijn veel wetten en regels waardoor je bepaalde keuzes moet maken. Waar doe je goed aan, wat is het beste voor je bedrijf? Ik adviseer je graag!

Heb je een vraag of wil je gebruik maken van mijn diensten?
Neem dan contact met me op of laat een bericht achter.