Belastingen

De aangifte voor btw, de inkomstenbelasting, een eventuele vennootschapsbelasting plus een kloppende administratie: als ondernemer komt er veel op je af. Deze aangiftes dienen periodiek ingediend te worden (afhankelijk van het soort aangifte). De belastingaangiftes dien je als zzp’er of (kleine) ondernemer zelf te regelen. Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken door het uit te besteden aan GK advies en administratie.

Betaal nooit te veel of krijg te weinig terug

Bij mij ben je verzekerd dat je aangifte op tijd bij de Belastingdienst is en profiteer je van alle mogelijke fiscale voordelen. Ik ben namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingwetten en fiscale regels, waardoor je profiteert van alle mogelijke kortingen en aftrekposten. Daardoor kan ik zorgen voor een belastingaangifte waarbij je nooit te veel betaalt of te weinig terug krijgt. Je hoeft enkel de verdiensten en uitgaven aan mij door te geven en ik doe de rest.

Computerwerk
Boekhouden

Ervaring en kennis inschakelen

Als je dat wenst kan ik ook de andere aangiftes voor je regelen, bijvoorbeeld de inkomsten, omzet en/of btw. Dit zijn ook tijdrovende klussen en als je niet gespecialiseerd bent in belastingen kan het ingewikkeld zijn. Bespaar jezelf de moeite en schakel een hulplijn in. Vanwege mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis kost het mij veel minder tijd en moeite. Ik regel het graag voor je!

Boekhouden

Omzetbelasting

De aangifte van de omzetbelasting is één van de fiscale verplichtingen waar je als zzp’er mee te maken hebt. Na het invoeren of het controleren van de administratie dien ik de aangifte voor je in. Deze hoort normaliter elk kwartaal ingediend te worden, maar in sommige gevallen moet deze per maand of per jaar ingediend worden.

Inkomstenbelasting

Als zzp’er betaal je inkomstenbelasting over de winst die je maakt. Bij een mkb’er wordt gekeken hoeveel loon en dividend je hebt genoten binnen de bv. Zodra alle financiële gegevens zijn verwerkt in je boekhouding, stel ik een concept aangifte voor je op. Na controle dien ik hem dan in voor je.

Vennootschapsbelasting

De aangifte vennootschapsbelasting is de belasting die je moet betalen over de winst bij een bv, nv en coöperatie. In bepaalde situaties geldt dit ook voor stichtingen, verenigingen en vergelijkbare organisaties. Ook hierbij is het belangrijk dat de administratie volledig en correct is. Dit vergemakkelijkt de aangifte.

Loonbelasting

Wanneer je de salarisadministratie bij mij onderbrengt, verzorg ik uiteraard ook de maandelijkse aangifte loonheffingen. Fiscale regelingen zoals afdrachtsverminderingen en de werkkostenregeling worden afgestemd en bewaakt.

Heb je een vraag of wil je gebruik maken van mijn diensten?
Neem dan contact met me op of laat een bericht achter.