Belastingen / toeslagen

begeleiding startende ondernemers

Interim Management

Administratie / facturatie

loonadministratie

jaarrekeningen

De allround financieel adviseur!

Ik ben Gerlof Koopmans uit Sint Nicolaasga en sinds 1 mei 2010 ben ik eigenaar van GK Advies Sint Nicolaasga.

Daarvoor ben ik 5 jaar als assistent accountant werkzaam geweest en daarna 24 jaar als teammanager en procesmanager in de energiesector.

Als teammanager heb ik verschillende teams aangestuurd zoals verschillende administratieve als ook IT en IT gerelateerde teams.

Ook heb ik als teammanager een pilot geleid waarbij centrale administratieve taken decentraal werden overgeheveld naar een nieuw te vormen regio organisatie in een regiokantoor.

De bedoeling van deze decentralisatie was om in Friesland 5 regiokantoren op te zetten van het energiebedrijf.

De pilot diende als voorbeeld voor de overige 4 op te zetten regiokantoren.

Als procesmanager heb ik structurele procesverbeteringen doorgevoerd die ook structureel tot enorme besparingen op kosten en fte’s hebben geleid.

Voorbeelden hiervan zijn o.a. dubbelzijdig printen bij standaardbrieven, optimalisatie van het meterstandenproces en systeemaanpassingen in SAP die geleid hebben tot snellere en efficiëntere verwerking van de mutaties door de diverse administratieve teams.

Deze verbeteringen zijn gedaan vanuit de LEAN filosofie, middels continu verbeteren en werken vanuit klant- en medewerkersperspectief.

Ik ben dan ook een voorstander van het werken vanuit de mogelijkheden en niet vanuit aandachtspunten.

Door mijn zeer brede ervaring ben ik zeer flexibel inzetbaar binnen vrijwel alle mogelijke denkbare businessunits binnen uw organisatie.

Ik kijk dan ook graag met u naar de mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met mij op.